Moderatör tarafında düzenlendi:
sağlam tiger ben 1k çektimbu site sıkıntılı sanki yüksek miktar ödemiyor diye duydum
Merhaba mert bey, açıklama ihtiyacı duydum, siz 20 tl ye 10 tl bonus aldınız ve bunun max çekimi 200 tl bunun üstü bakiyeler silinir.Siz 500 tl yaptınız ve size kuralımızda belirtildiği gibi max çekim limiti olan 200 tl ödendi. Yani burada yanlış veya eksik bişey yok. Herkese eşit davranıyoruz,kimseye ayrıcalıklı davranamayız.iyi günler dilerim2-3 kere çektiriyor sonra paraya el koyuyorlar bugünn başıma geldi
Merhaba mert bey, açıklama ihtiyacı duydum, siz 20 tl ye 10 tl bonus aldınız ve bunun max çekimi 200 tl bunun üstü bakiyeler silinir.Siz 500 tl yaptınız ve size kuralımızda belirtildiği gibi max çekim limiti olan 200 tl ödendi. Yani burada yanlış veya eksik bişey yok. Herkese eşit davranıyoruz,kimseye ayrıcalıklı davranamayız.iyi günler dilerim
kardeş 3gün önce kural değiştirildi dedi canlı destek ben ayın 15ve16ında çekşm yaptım bonusuda aldım böyle bi kural değişikliği yoktu ve bonusı alırken her site kuraldan bahseder sormasanda çekimler fazla olunca sadece yaptığınız bahaneler sitede oynayan arkadaşlarımda vardı onlarda bi sıkıntı olmadan ve ayrıca oynayan bi kaç kişiyede sordum onlardada böyle bi saçmalık olmamış ve ben bunlardan sonra sizin yaptığınız sadece saçmalık bahaneler insiyatif diyorsunuz bi kere olur o 3 kere olmaz ben o dediğim günler 3 kere çekim verdim şimdi bol yapmayınMerhaba mert bey, açıklama ihtiyacı duydum, siz 20 tl ye 10 tl bonus aldınız ve bunun max çekimi 200 tl bunun üstü bakiyeler silinir.Siz 500 tl yaptınız ve size kuralımızda belirtildiği gibi max çekim limiti olan 200 tl ödendi. Yani burada yanlış veya eksik bişey yok. Herkese eşit davranıyoruz,kimseye ayrıcalıklı davranamayız.iyi günler dilerim
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..