çekemiyorum ki hala banka hesabıma para bana özel bişeyse sorun büyük şu andaİyi şükür sorun yokmuş![]()
aramadım şimdi bloke filan derler inceliyor devlet der gece gece moralim bozulmasınAradinmi temsilciyi
Valla yok kardo başka yere atabiliyormusun baktinmibugün yokmu hiç paparasından banka hesabına para çeken en azından bana özel bişeymi onu bilelim
ben dün çektim sorun yoktu ama bugünü bilmiyorum para olsa senin için çekmeyi denerdim dostumbugün yokmu hiç paparasından banka hesabına para çeken en azından bana özel bişeymi onu bilelim
illaki biri denkgelir paparadan çeken yazar belki buraya çekebiliyorsa sorun bizde ozaman ayvayı yedik galibaAra bankayı sor dostum korkanin çocuğu olmaz derler ? kötü bir şey dgldr
4 dü 6 oldu şimdiAaa bir dk papara girerken şifre 4 haneli dglmiydi normalde ben mi yanlış hatırlıyorum
Aynen aynenpaparada güncelleme var bugün korkma sana özel değildir bende çekmedim para ama sanmıyorum sana özel bir durum olacağını
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..