Direk Google yazdım biliyor musun ?
Çok iyiii ??veliefendide
yani google derkenDirek Google yazdım biliyor musun ?
Seyis tam olarak günlük hayatta çok karsilasmadigim bir kelimeyi açıkçası atları severim ??yani google derken
eyvallahSeyis tam olarak günlük hayatta çok karsilasmadigim bir kelimeyi açıkçası atları severim ??
Akraba olunca isler daha da zor oluyor tabiki dgl mi ?27 Yaşındayım 2 sene boyunca üniversite hazırlık kursu ve Özel fen lisesinde genel koordinatörlük yapıyordum.. Yani Her şeyi
Özel bir eğitim şirketinin hem koordinatörlüğünü, muhasebecisi, öğrenci işleri, kimi zaman ise evrak işlerini ve ders programlarını yapıyordum ve bunun yanı sıra kütüphanede gözetmenlik yaptığımda olduŞirket kuzenime ait olduğu için eşşek gibi çalıştım ve ailevi tartışmalar, anlaşmazlıklar sonucunda işimden ayrıldım
şu an işsizim
![]()
Hocam aklımda bir soru var sormak istiyorum ama at yarışı ile illaki ilgileniyorsundur. At yarışında bence şansın çok yüksek diye düşünüyorumeyvallah
Şuan iş bulmak felan sıkıntı umarım istediğin bir iş çıkar karşına27 Yaşındayım 2 sene boyunca üniversite hazırlık kursu ve Özel fen lisesinde genel koordinatörlük yapıyordum.. Yani Her şeyi
Özel bir eğitim şirketinin hem koordinatörlüğünü, muhasebecisi, öğrenci işleri, kimi zaman ise evrak işlerini ve ders programlarını yapıyordum ve bunun yanı sıra kütüphanede gözetmenlik yaptığımda olduŞirket kuzenime ait olduğu için eşşek gibi çalıştım ve ailevi tartışmalar, anlaşmazlıklar sonucunda işimden ayrıldım
şu an işsizim
![]()
Başkan 7/24 çalışma saati ve hak talebinde bulunamamak gibi zor yanları var. kendimi çoğu zaman salak yerine koyulmuş gibi görüyordumAkraba olunca isler daha da zor oluyor tabiki dgl mi ?
Seni çok iyi anlıyorum , kendini çok güzel yetistirmissin bu yüzden seni takdir ediyorum diksiyon olarak da gerek yorumlarda gerek metinlerine baktığımda bunun cümlelerine yansıdığını görebiliyorum . Kalbin kadar kaderin de güzel olur inşallah dostum.Başkan 7/24 çalışma saati ve hak talebinde bulunamamak gibi zor yanları var. kendimi çoğu zaman salak yerine koyulmuş gibi görüyordumYani 2 sene boyunca abartısız söylüyorum şirketi ayakta tutan birinin hak talebinde bulunmasını problem ederek işleri yokuşa sürmesi biraz ağırıma gitti ama olayı ailevi boyutlara taşımak bardağı taşıran nokta oldu ama önüme bakıyorum. Bu benim için büyük bir deneyim ve büyük bir tecrübe oldu. Hak ettiğim yerlere geleceğimden hiç şüphem yok ama çabucak hayatımı yoluna sokmak için saçmalıklar yapmaktan da çekinmiyor değilim. Hata yapabilecek potansiyele eriştim zaman geçtikçe geride kalmışlık hissi yaratıyor bu durum...
Aslında elektrik teknikeriyim ama mühendis olamazsam çalışma şartları benim için bayağı ağır olur diye düşünüyorum. Ben kendimi bir restoranın arka mutfağındaki baş aşçı olarak görüyorum. bütün işlerin başındaki ama etraftakilerin farkında olmadığı adam olma niyetindeyim.Şuan iş bulmak felan sıkıntı umarım istediğin bir iş çıkar karşına
Aslında elektrik teknikeriyim ama mühendis olamazsam çalışma şartları benim için bayağı ağır olur diye düşünüyorum. Ben kendimi bir restoranın arka mutfağındaki baş aşçı olarak görüyorum. bütün işlerin başındaki ama etraftakilerin farkında olmadığı adam olma niyetindeyim.![]()
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..