superbet aktif olan sitelerden oynayabilirsingenelde her betco da kornerlere 30-40 tl bastırıyor
30 tlasya koymuyor
mesela kalebet te yok 19.000 tl limit vartam ben şimdi soracaktım bunu asyabette var bekiyem brezilya b korner oynucam 30 tl limit koyuyor
asyanın adamı heralde
hangi konuya like atmış betgen@Betgen Destek like atmış bak demek ki adamlarda superbet aktif.
hasan kullanıcı adını ver asyadaki elemanlarıma söylüyeyim senin limiti kaldırsınlarasyanın adamı heralde![]()
Benim daha önceden üyeliğim var bu koddan yararlanabilirmiyim yindeEkli dosyayı görüntüle 1553 Ekli dosyayı görüntüle 1554 Ekli dosyayı görüntüle 1555
Bizde 30 dediğiniz kadar küçük kısıtlamaları dk 90'da 3-1 macın 1 takım galıbıyetıne koyuyoruz .Kayıt olurkende promosyon kodu yerıne BONUSADASİ yazın . 1300 Tl'ye kadar bonusda kazanabilirsiniz.
teşekkürler 1xbet daha önceden aktif oynuyordum sitenizden zaten ama son 1 yıldır oynamıyorum limit sorunu olmadığı için yatırım yapıp oynayacağım sitenizden teşekkürler betcolarda limit sorunu yaşayanlar var ise 1xbeti deneyebilirEkli dosyayı görüntüle 1553 Ekli dosyayı görüntüle 1554 Ekli dosyayı görüntüle 1555
Bizde 30 dediğiniz kadar küçük kısıtlamaları dk 90'da 3-1 macın 1 takım galıbıyetıne koyuyoruz .Kayıt olurkende promosyon kodu yerıne BONUSADASİ yazın . 1300 Tl'ye kadar bonusda kazanabilirsiniz.
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..