Sana ne kaliyoETKİNLİK 01:00'DA BAŞLAYACAKTIR !!
@Reflex reis Twitter'dan toplayabilirsin üyeleri..
bol sans baskanETKİNLİK 01:00'DA BAŞLAYACAKTIR !!
@Reflex reis Twitter'dan toplayabilirsin üyeleri..
Valla pek bişey etmiyor. Seni tanıdım habire ban yiyodun multi den fake etkinlik açıyodun ama asıl nickin aklıma gelmediSana ne kaliyo![]()
senin yaptigin ne baskan o zaman insanlari onca saat beklettin egon tatmin oldumu peki arkadasimSana ne kaliyo![]()
insallah kazanirsin baskaniçimden böyle geldi dün başka yerde dağıttım soru cevap yapıpbugünde bonusumla burda dağıtmak istedim size ayırıp..
BH da takılıyor muydun?içimden böyle geldi dün başka yerde dağıttım soru cevap yapıpbugünde bonusumla burda dağıtmak istedim size ayırıp..
orası neresi bilmiyorum ama takılmadım reis 4-5 var dı 3 ü banlıBH da takılıyor muydun?
Valla bu adamı tanıyorum buraya musallat olursa hepinize geçmiş olsun her gün yeni hesaptan fake etkinlik yapar.senin yaptigin ne baskan o zaman insanlari onca saat beklettin egon tatmin oldumu peki arkadasim
Mobilim bende onu oyna diyordum tamVARAN 1 - BOL ŞANS !!
Ekli dosyayı görüntüle 1522
takım olarak oynadım benMobilim bende onu oyna diyordum tam
ip kontrolune baktiririz egoistlerin aramizda isi yok @Ghost baskan konu sendeValla bu adamı tanıyorum buraya musallat olursa hepinize geçmiş olsun her gün yeni hesaptan fake etkinlik yapar.
bol şanslar @baromimaVARAN 1 - BOL ŞANS !!
Ekli dosyayı görüntüle 1522
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..