www.lunabet151.com
5 lira çıktı bana sana iyi çıkmış yine20 lira çıktı bana reel rush dan
banka havalesimi çektin bendede bakiye 65 oldu 100 yaparsam çekcem banka havalesi çektiriyolarsa hiç uğraşmıyayım ceza yeriz 100 lira için riske girmeyelim1 TL 40 kuruştan 100 TL çekim![]()
Biz ceza olmuşuz zaten çektimbanka havalesimi çektin bendede bakiye 65 oldu 100 yaparsam çekcem banka havalesi çektiriyolarsa hiç uğraşmıyayım ceza yeriz 100 lira için riske girmeyelim
Hiç yatırımım yok gönderdiler sende sıkıntı olmasınlunabetde benim kazancımı çekimimi vermiyorbirtek bana yapıyor bu siteler galiba artık öfkelenmiyorum
bende sıkıntı çokHiç yatırımım yok gönderdiler sende sıkıntı olmasın
Canlı destek ne dedibende sıkıntı çok
eğer verirseniz 10 kişiye 10 lira vereeceğim dedim çok şakacısın dediCanlı destek ne dedi
ödeme yaptı lunabet sen kimsin dayı senin bu site ile bir alakan var gibiNeden ödemiyorlar
Ödemiyorlar diyen sensin nedenini merak ettim ne işim olur siteyleödeme yaptı lunabet sen kimsin dayı senin bu site ile bir alakan var gibi
Sıkıntı sendedir dedikten sonra paranın hesaba geçmesi senin yattımı demenle aynı zamana denk gelmesi bende bu düşünceyi yarattıÖdemiyorlar diyen sensin nedenini merak ettim ne işim olur siteyle
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..