Komikmi abi dalga geçme zor durumdayım dalga geçiyon yaSenin nicki değiştirelim dostum sitemkar yapalım ? önce can sağlığı gerisi hallolur elbet
SeviliyosunBenimde öyle kardeşim ne aşk ne kumar ne aile ne hayat hiçbirşey istedigimiz gitmedi ama pes etmek yok herşeye rağmen hayat zayıfları sevmez ezer güçlü kal her zaman
Sitede bir dost daha kazandım sevdim seni her zaman olacaksınBenimde öyle kardeşim ne aşk ne kumar ne aile ne hayat hiçbirşey istedigimiz gitmedi ama pes etmek yok herşeye rağmen hayat zayıfları sevmez ezer güçlü kal her zaman
EyvAllah dostum duygularını anlayabildiğim için bi nebze yardımcı olmak istedim konusmak insani rahatlatırSitede bir dost daha kazandım sevdim seni her zaman olacaksın
Dalga gecermiyim canım kardeşim . Sağlığın yerinde ise herşey bir yolunu bulur üzme kendini .Şans yüzüme hiç gülmedi bunca zamana kadar hep kaybettim
Bende oynamak istiyorum kasa katlayıp kazanmak istiyorum o mutluluğu çok istiyorum seninle oynamayı abi @ReflexDalga gecermiyim canım kardeşim . Sağlığın yerinde ise herşey bir yolunu bulur üzme kendini .
Güzel kardeşim inan ki soldan giriyor sağdan çıkıyor bu işler hep böyle.. yaşın erken iken vazgeç hayatına yeni bir düzen ver isterdimBende oynamak istiyorum kasa katlayıp kazanmak istiyorum o mutluluğu çok istiyorum seninle oynamayı abi @Reflex
Olmuyo yaşım 23 4 5 senedir oynuyorumGüzel kardeşim inan ki soldan giriyor sağdan çıkıyor bu işler hep böyle.. yaşın erken iken vazgeç hayatına yeni bir düzen ver isterdim
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..