hayırlısı olsun dostum 10a 20ye kalmadık iyi yapmışsınMERHABALAR DOSTLARIM
BİZLER HER ZAMAN SİZLER İCİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK İCİN MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ..
10 KİSİYE 20 TL NAKİT DEDİK..
LAKİN GOLDBET TARAFİ 3 KATİ CEVRİMLİ VERMEYİ KABUL ETTİGİNDEN DOLAYİ BİZ BU TEKLİFİ KABUL ETMEDİK UYELERİMİZ İCİN VE SPONSORLUK ANLASMAMİZİ SONLANDİRDİK BİLGİNİZE...
Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim bunu bilmek benim için güzel bir duygu..Başkan özürlük bir durum yok biz bu ekip böyle iyiyiz etkinlik falan dert değil maddi çıkarımdan ziyade birliği sağlıyoruz burada rahat ol![]()
BURDAYIZEtkinlik yapicaz dostlar papara dagitimli olucak kazanırsak.. merak etmeyin biz sizler için her zaman daha iyisini istiyecegiz
hayırlısı olsun boşverMERHABALAR DOSTLARIM
BİZLER HER ZAMAN SİZLER İCİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK İCİN MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ..
LAKİN GOLDBET TARAFİ 3 KATİ CEVRİMLİ VERMEYİ KABUL ETTİGİNDEN DOLAYİ BİZ BU TEKLİFİ KABUL ETMEDİK UYELERİMİZ İCİN VE SPONSORLUK ANLASMAMİZİ SONLANDİRDİK BİLGİNİZE...
Napiyoruz kingNOT : Kesinlikle siteyi karalamiyorum Lakin benim dostlarım için bize yararlı olamicaklarini düşündüğüm için böyle olması daha iyi olacağını düşündük yönetim olarak bu kararı aldık hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı..
10 dakika sonra baslicaz aksilik oldu telafi edicezNapiyoruz king
İyi olmuş hatırlarsın cekim gecikme bonusu vardı vermemişlerdiMERHABALAR DOSTLARIM
Hatırladım ?İyi olmuş hatırlarsın cekim gecikme bonusu vardı vermemişlerdi![]()
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..