Sa oncelikle, Google de deneme bonusu ararken twitirdaki etkinlikleri kesfedip ilk uye oldugum forum burasi arkadaslar , forum efsane guzeldi , ondan sonra okadar cok forum kesfettim ki cogunun adminiyle tartistim cogu yalanci bazilari 5 para etmez adminlere sahip fln vs bs iste sonuc olarak bu ill kayit olup 200 e yakin yorum attigim forum ilk zamanlar bi ara benim twitir instagram wp gibi kullandigim yer oldu. Belki az uyeniz vardir ama patlama yapmaya hazir bir forumdu. Mesajlari aciyordum konular hemen acilirdi gerekli yorumlar olurdu eski konular gorunmezdi boyle yeni olan hic birseyi de kacirmazdik fln. Cok merak ediyorum neden forumun bu duzeni degisti sadece bonus varmi varsa bi goz atim kacim olarak baktigim foruma donustu? Simdi konuyu kaldirmayin adminler. Tartisma alani burasi. Rica etsem duzeltirmisiniz yorum yapmadan konu gorme olayini? Abartisiz piyasadaki suan en iyi forumdunuz ama bunu yaomaktaki amac reytingleri arttirmaksa hata ediyorsunuz bence izleyici azalir boyle , cunku aliskanlik yapan bi tarafi vardi forumun ? simdi o kalmamis Yinede siz bilirsiniz