alfa97
Yeni Üye
betmatikten bonus alip cevrimi tamamladim sonrada daha onceden baska bir hesabimin oldugunu ögrendim iste bu bir dramdir 
bilmiyorum 100 yatirimi varmis max 250 cekiliyormus yatirim olmasaydi iyiydi simdi yatirsak ip sorunuyla cakissak olmayacakHoppa ? cektirmiyorlarmi
Diğer hesabı kapattieamazmisin bilmiyorum ki çok riskli bir durumbilmiyorum 100 yatirimi varmis max 250 cekiliyormus yatirim olmasaydi iyiydi simdi yatirsak ip sorunuyla cakissak olmayacak
bahsini acarsam ayikmamis olsalar simdi ayikirlar neyse yatiracak paramda yok zaten orda dursun bi kac gun oyle ?Diğer hesabı kapattieamazmisin bilmiyorum ki çok riskli bir durum
Hahah şansa bak ama ya tam sevinirken hüzün ?bahsini acarsam ayikmamis olsalar simdi ayikirlar neyse yatiracak paramda yok zaten orda dursun bi kac gun oyle ?
kemal sunalin dedigi gibi zamansiz gelen paranin icine ederim ben ?Hahah şansa bak ama ya tam sevinirken hüzün ?
Hahha ? valla çok doğru üzüldüm valla kardeşim senin adınakemal sunalin dedigi gibi zamansiz gelen paranin icine ederim ben ?
saglik olsun hocam kupon tuttururken bile sanssizim zaten bugun 150 tl zarar ettim simdide bu kazanirken bile kaybediyorum ben gidip saglam bi dus aliyim en iyisi ?Hahha ? valla çok doğru üzüldüm valla kardeşim senin adına
Mantıklı ???saglik olsun hocam kupon tuttururken bile sanssizim zaten bugun 150 tl zarar ettim simdide bu kazanirken bile kaybediyorum ben gidip saglam bi dus aliyim en iyisi ?
O da muamma ? ilk actigin sahte ise eğer çekersin bunu ?dostum aynı tc ile nasıl iki kere üye oldun![]()
valla bilmiyorum tc mi girdim hata vermedi ?dostum aynı tc ile nasıl iki kere üye oldun![]()
Ala alavalla bilmiyorum tc mi girdim hata vermedi ?
Yuh artık oynama ? normal hesabın olsa yapamazdin valla ?size kotu bir haberim var palestino macindan 1 gol daha cikarsa kasa 2000 olacak ?
durmak yok rollinge devam ??Yuh ??
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..