Reflex
Moderating
Bol şanslar ?katılım sağlandı.
cevirim ve yatırımı var sanırım bu bonusun da ne yapacaz ümit işteBol şanslar ?
Sizlere oluyor mu bilmiyorum ? Ama ben bonus ile oynadığımda daha şanslı oluyorum ??cevirim ve yatırımı var sanırım bu bonusun da ne yapacaz ümit işte![]()
valla bonusuna göreSizlere oluyor mu bilmiyorum ? Ama ben bonus ile oynadığımda daha şanslı oluyorum ??
Kesinlikle .Tenisden ? anladığını düşünüyorum yüksek oran ? yakalıyorsundur ?valla bonusuna görebi de tabi maclara göre. bazen zor sartları olan bonusu ceviriyorum bazen nakit para bonusunu kaybediyorum
![]()
valla tam tersiKesinlikle .Tenisden ? anladığını düşünüyorum yüksek oran ? yakalıyorsundur ?
İlerleyen zamanlarda tenis içinde özel etkinlikler yapabiliriz şansını arttırmak açısından ? Ailemize hoş geldin dostum ?valla tam tersizaten coğu bonusta tenis yasak
ben genelde futbol oynarım cok nadiren de basket.. futbol bahsi alıp izlemeyi seviyorum
![]()
eyvallah kardeş. tşkler.twittdayım genelde. buralardayız. takip attım zaten burda oluruz merak etmeİlerleyen zamanlarda tenis içinde özel etkinlikler yapabiliriz şansını arttırmak açısından ? Ailemize hoş geldin dostum ?
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..