Atakbet Destek
BÜRO DESTEK
Pazartesi ve Perşembe günü yapacağınız Tüm yatırım yöntemlerine %25 Ana Bakiye Bonusu.
Bilgi amaclidir?@Atakbet Destek pazartesi perşembenin bonusunu neden cuma paylaşıyorsunuz ?
şu an geçerlimi bonus 100 yatırsam 25 ana bakiye alabilirmiyim @Atakbet Destek
Evet efendim.max ne kadar bonus alabiliyoruz 25 mi
Sponsorumuz güvenebilirsinizÇevrim şartı nedir 400 atacam bide sağlam mı site
Güvenle oynayabilirsin sorun yaşamayacaksın kabul ediyorum memnun kalirsan ama sen bana 100 TL göndericeksin ?buraya üyeliğim varmış daha önce yatırmadım yatırcam şimdi 100 kazanırsam bi sorun olursa senden alırım parayı @Reflex tamamı kabul ediyormusun ?
yok ozaman olmaz kabul etmiyomGüvenle oynayabilirsin sorun yaşamayacaksın kabul ediyorum memnun kalirsan ama sen bana 100 TL göndericeksin ?
Haha şaka yapıyorum güzel kardeşim icin rahat olsun bende piabet atakbetten oynuyorum ?yok ozaman olmaz kabul etmiyomzaten kaç kazancaz ki
bonus alamıyormuşuz şimdi yatırsak pazartesi perşembe veriyoz dedi canlı destek yatırdık yinede bakalım baştan kaybettik gibi amaHaha şaka yapıyorum güzel kardeşim icin rahat olsun bende piabet atakbetten oynuyorum ?
İlerleyen zamanlarda daha güzel etkinlikler olacaktir bol şanslar diliyorumbonus alamıyormuşuz şimdi yatırsak pazartesi perşembe veriyoz dedi canlı destek yatırdık yinede bakalım baştan kaybettik gibi ama![]()
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..