Aynen hangi maça guvensek yatıyorum ne zaman umursamadan oynasam kazaniyorum ?Yazık olmuş kardeşim
İy 1.5 üst almıştım gol oldu yemek yiyordum sesi duydum rahat rahat yedim geldim aman tanrım iptal olmuşAynen hangi maça guvensek yatıyorum ne zaman umursamadan oynasam kazaniyorum ?
Şanssızlık böylesi.İy 1.5 üst almıştım gol oldu yemek yiyordum sesi duydum rahat rahat yedim geldim aman tanrım iptal olmuş
alt oynamayı öğrenmek lazım kuponlar %90üst tabi yatarızŞanssızlık böylesi.
alt oynamayı öğrenmek lazım kuponlar %90üst mk tabi yatarız![]()
Nasıl pişman ettiler beni tövbe ettim zaten aklıma geldikçe sovmeden duramıyorum desem yeridirhırvatistana üstmü oynanır ya tam lanet takım hırvatlar keşke girmeseydin hiç o maça
Şakir rahmetli Kemal Sunal gibisin seni görünce gülesim geliyor ?gitti 500![]()
İnşallah o günlerinde gorecez kardeşimgeçmiş olsun modum.. bir gün büyük bi vurgun yapta vurgun görelim![]()
Haklısın daha neler kaybettim bugün ama söylemiyorumGeçmiş olsun reis ben 500 basıp tek golden yatsam sanırım 3 ay yemek dahi yemem ?
Kaçırdık artık kötü oldu sağlık olsunkeşke sadece hollanda bassaydın 500ü bankoydu bugün sabah yazdım hatta başka konuda
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..