Valla kardeşim başka yerde gördüm paylaştım baya bağlanan var sıra gelmedi şartları ogrenemedimEski üyelere var demi yoksa yenilere
Ya yatırım yoktur, yada bitti demişlerdirBen alamadım ya
Allah Allah, aslında hak sahibi olanlara eklemeler yapıldı yazıyordu orada, slotlara baktınız mı, belki orada vardırYatırım vardı bitti dedilerb
Baktım hiç bir şey yokAllah Allah, aslında hak sahibi olanlara eklemeler yapıldı yazıyordu orada, slotlara baktınız mı, belki orada vardır
Hahah yarın yatirimsiz 10 kişiye yine dağıtım yapalim o zamanBoşverin yaa zaten güzel sitede değil ? bizede eklemiş olsalar dı belki biraz güzel olabilirdi ?
biz buradayız, nasipHahah yarın yatirimsiz 10 kişiye yine dağıtım yapalim o zaman
Eksik olmayın bugün kazanç elde edemedinizmi bonuslardanbiz buradayız, nasip
Yokk, bugün çok takipte edemedim gerçi, bi ntv vardı, onada yazmadıklarıni bırakmamışlar, salladım öylesine ? Daha nerede ne vardı bakmadım henüzEksik olmayın bugün kazanç elde edemedinizmi bonuslardan
NTV de ne vardi bugünYokk, bugün çok takipte edemedim gerçi, bi ntv vardı, onada yazmadıklarıni bırakmamışlar, salladım öylesine ? Daha nerede ne vardı bakmadım henüz ?
Hahaha sabah haberler, öğlen gibi pembe dizi, magazindi reklamdi filmdi derken bitti gitti işte ?NTV de ne vardi bugün
Hahah yasallarda canlı aktif olunca çok promosyonlar yaparlarHahaha sabah haberler, öğlen gibi pembe dizi, magazindi reklamdi filmdi derken bitti gitti işte ?
kesinlikle, isterlerse yapmasınlar, bi kere oranlar çok uçuk olmalı ? yoksa 2 kuruş aşağı olsun ama yasal olsun derim ben, öyle yapacak da çok olurHahah yasallarda canlı aktif olunca çok promosyonlar yaparlar
Merhaba, görünüşe göre reklam engelleyici kullanarak reklam gösterimini engelliyorsun.
Lütfen forumumuzu bu engelin dışında tutarak kullanın..